HTML

mindenmash

Szellemi felhőbodrok a valóság és fikció határmezsgyéjéről. Meg minden más.

Friss topikok

  • lucaorsolya: lehet hogy visszajön karácsonyra az ereje? jó lenne ha esne egy kis hóhóhalihó:) (2011.12.20. 14:12) December
  • mindenmash: @lucaorsolya: Hmmm... nem biztos, hogy az ilyen típusú inspirációt meg ihletet gyakran kívánom mag... (2011.11.27. 22:43) [A magány]
  • lucaorsolya: tagadhatatlanul imádlak (olvasni is) (2011.08.10. 15:05) A mai legjobb
  • mindenmash: @lucaorsolya: Köszi:D A rímek egyébként nem tervezettek voltak, csak így alakult, meglátjuk, hogy ... (2011.06.21. 12:10) Töredékek
  • Dhor: Én a szöcskéket is szeretem. De ami lényegesebb, téged még szöcskeként is szeretünk. (2011.06.15. 17:17) A tündérboltban

Linkblog

Fejlemények - röviden

2010.09.10. 13:35 mindenmash

Váratlanul alakuló, de mozgalmas napoknak voltam tanúja az utóbbi időben. A váratlanság ténye kiterjedt találkozásokra például. Ugyebár van a kötelező adag ismerkedés, mely akár meg is feküdheti az ember gyomrát. Csapatépítés. Névtanulás. Ilyesmik. És van a soron kívüli. Ide tartozik például az az eset, amikor éjfélkor az ágyadban olvasol és egyszerre kopognak. De nem ám a bejárati ajtón, hanem a teraszajtón. Srác dörömböl. Helló szia bemutatkoznék, (névre nem emlékszem), kolis vagyok és... igazából nagyon szívesen beszélgetnék most veled de inkább... beengedsz? Mire én félreállok az ajtóból, ő keresztülvág a szobán és a másik ajtón távozik a folyosó felé.

A földszinti szobák örömei.

Amúgy ami tegnap volt még: Kata meglátogatása a Pinty utcában. Ez teljesen olyan volt, mint valami jutalomutazás. Az 59-es villamos útvolnala inkább tűnik valami kirándulócsoport számára tervezett úthoz mint BKV-s csodához, úgyhogy nem is olvastam, hanem csak nézelődtem. Kata sürgő-forgó háziasszonyként mutatkozott be, a felnőtt lét öles léptekkel közeledik.

Utána következett a kolis, közepesen jól megrendezett ismerkedős félután. Nem ám felvágásból, de néhány játék egy csöppet jobban is levezényelhető. Persze az is lehet, hogy nevelőtanárunk személye az, ami eléggé taszít ahhoz, hogy konstans kényelmetlenül érezzem magam az általa szervezett programokon. De szerencsére egy csomó kellemes csalódásban volt részem, ahol fény derült a látszat és a valóság közötti diszkrepanciára.

Este pedig Borfesztivál a Csobánkás csapattal a várban, Viritomi váratlan felbukkanása, Ghymes koncert, borozás, és fél 2-re rómaifürdői megérkezés.

És most irány a Balaton. Gólyatábor. Ideális idő. Éljen.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenmash.blog.hu/api/trackback/id/tr522286237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tpr · http://rozmaring.blog.hu/ 2010.09.13. 17:33:16

Látod, látod... mókás dolog az a kolesz, csak fel kell fedezni a szép oldalát:)

Zabszalma 2010.09.14. 19:32:22

na.nana.nanana. ez az adok enni dolog megtéveszthetett téged...szóval éhes voltál. de a háziasszony...meg a sürög...az már mégiscsak túlzás.a forogról említést se tennék.
süti beállítások módosítása